Let's hang out together

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je eerste bestelling

View our privacy policy and termen

LABEL DELUXE ♥ De bijoux & horloge winkel in 't Gooi | Nassaulaan 38 Bussum

Zag Bijoux

ZAG Bijoux is een kwalitatief hoogwaardig Frans Bijoux merk die zijn inspiratie uit haalt uit Parijs. Het creative brein achter ZAG Bijoux is Michelle. 

Er zijn viertal terugkerende design kenmerken die de basis vormen voor iedere collectie. Geometrie, de magische werking van de symmetrie. Natuur, Flora en fauna de essentiële inspiratiebron voor alle ZAG sieraden. A-kwaliteit edelstaal genaamd (316L) wordt gebeeldhouwd en gesneden om tot de meest prachtige vormen te komen.

Talisman en amuletten, geluk en beschermende symbolen en/of (afgeleide) afbeeldingen heilzaam kunnen werken voor de mens. Edelstenen, de sterren van onze collectie. Ieder edelsteen is uniek van kleur, grote en schittering. ZAG bijoux selecteert met grote zorg en criteria naar de meest unieke edelstenen. De som van alle design elementen bij elkaar vormen altijd een groter deel dan het geheel. Label Deluxe is officieel dealer van ZAG bijoux.

 

 

 

 

Pagina 1 van 10

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »