Luxe Herenhorloges Online

Ben jij op zoek naar een mooi en trendy herenhorloge? Een merkhorloge van hoge kwaliteit en ook nog eens een horloge waar je een statement mee kunt maken. Wij van LabeldeLuxe bieden jou de meest bijzondere luxe merkhorloges voor mannen aan met de allernie

Sorteer op:
Sorteer op:

Ben jij op zoek naar een mooi en trendy herenhorloge? Een merkhorloge van hoge kwaliteit en ook nog eens een horloge waar je een statement mee kunt maken. Wij van LabeldeLuxe bieden jou de meest bijzondere luxe merkhorloges voor mannen aan met de allernieuwste trends in allerlei designs. Bij ons in de webshop zul je alleen kwaliteit horloges vinden.

There’s only one thing more precious than our time and that’s how we spend it on. 

Maar dan komt de vraag: waar komt het horloge eigenlijk vandaan? Het uurwerk werd oorspronkelijk voor werkende mannen uitgevonden. Het waren vooral de managers op de werkvloer die klokjes bij zich droeg om zo kenbaar te maken dat de lunchtijd begon. Zo konden ze ook aan de werknemers tonen dat ze vooruitgang boekte in de werkzaamheden die men verrichte. Maar ook werd het uurwerk gebruikt om zo geen enkele afspraak meer te missen.

Wist je dat de meeste herenhorloges voor de 20e eeuw vestzakhorloges waren die je met een ketting aan je vest vastmaakte? Alleen de dames droegen toen een polshorloge als sieraad. Voor mannen werd het polshorloge pas populairder vanaf het begin van de 20E eeuw. De officieren tijdens de Eerste Wereldoorlog kwamen erachter dat de handeling van het zakhorloge pakken, de tijd aflezen en weer opbergen veel kostbare tijd kostte. Een blik werken op de pols was natuurlijk veel gemakkelijker.

De eerste polshorloges werden dan ook ontworpen voor heren die met als doel het leger diende. Robuust, sterk en overzichtelijk. Pas later werden daar extra technische snufjes aan toegevoegd en het design werd in tijden erna belangrijker en werden de horloges daar ook op aangepast. Zo konden zij ook genieten van het mooie ontwerp en het herenhorloge ook als sieraad dragen.

Vandaag is ook het dragen van een herenhorloge niet meer weg te denken. Elke man heeft ook zijn eigen stijl ontwikkeld waarbij een mooi horloge hoort. Daarom bieden wij in onze webshop een uitgebreide keuze in luxe merkhorloges tegen voordelige prijzen. Ben jij op zoek naar een stoer en sportief design van Maserati. Of juist iets chiques dan zou ik vooral even kijken naar de horloges van Versus Versace. Of liever een wat klassieker model met oog voor detail? Laat je dan inspireren door Versace.

Wat jouw stijl ook is, al onze herenhorloges zijn te verkrijgen in allerlei verschillende merken, soorten en maten. Die beschikken over de leukste technische snufjes als gadgets. Maar wel allemaal betaalbaar daarbij niet tekort te doen aan de kwaliteit van de materialen, pasvorm en afwerking. Stijlvol en stoer voor een krachtige combinatie met jouw outfit en karakter. Dat is onze ruime keuze in merk- en design herenhorloges tegen betaalbare kwaliteit!

Wil jij ook zo’n fraai horloge die je als statement kunt gebruiken? Een luxe merkhorloge in een hip design of een herenhorloge met de allernieuwste technologische snufjes? Bekijk hier de volledige collectie en kies met behulp van onze zoekfilters naar het juiste horlogemerk of de juiste horlogemerken. Bij ons vind je een ruime keuze in trends, merken, design en gadgets tegen leuke betaalbare prijzen. Uiteraard snel en betrouwbaar bij jou thuis bezorgd!