Over ons

LabeldeLuxe is ontstaan uit passie voor horloges. Niet alleen omdat een horloge een mooi sieraad om je pols is, het doet veel meer met je als mens.

 LabeldeLuxe is de online shop voor luxe horlogemerken. In de webshop van LabeldeLuxe vind je de nieuwste merkhorloges van bekende merken als Versace,Versus Versace, Furla, Maserati en Just Cavalli. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van exclusieve merk horloges. Ons assortiment bij LabeldeLuxe bestaat uit dameshorloge en herenhorloges waarvan sommige modellen ook als unisex gedragen kunnen worden. Daarom selecteren wij voor jou bij LabeldeLuxe ook heel zorgvuldig onze horloge collectie.

 “Tijd geeft aan hoe snel het leven aan je voorbijvliegt. Wat jou de handvaten geeft over hoe jij je tijd indeelt”.

Het shoppen bij LabeldeLuxe heeft verschillende voordelen. Allereerst zijn wij de officiële dealer van de merken Versace, Versus Versace, Furla, Just Cavalli en Maserati. Alle producten zijn 100% origineel en als je een item koopt dan ontvang je de handleiding en gebruiksaanwijzing er altijd bij. Daarnaast biedt LabeldeLuxe de fabrieksgarantie van wat de merken jou als klant aanbiedt. De doelstelling van de webshop is dan ook om luxe horlogemerken bereikbaar te maken voor het bredere publiek online. Heb je een vraag of een opmerking dan staat onze klantenservice je snel en vakkundig te woord.

"Iedereen kent tijd maar Niemand heeft tijd.. Neem de tijd om er voor elkaar te zijn want op een of andere dag stopt de tijd.."