Luxe Dameshorloges Online

Wij bieden jou de meest bijzondere luxe merkhorloges in verschillende designs en de allernieuwste trends op het gebied van horloges voor dames.

Sorteer op:
Sorteer op:

Ben jij op zoek naar een mooi en passend dameshorloge? Een merkhorloge van hoge kwaliteit en ook nog eens een horloge waar je mee voor de dag kan komen. Dan ben je op de webshop van LabeldeLuxe helemaal op de juiste plek. Wij bieden jou de meest bijzondere luxe merkhorloges in verschillende designs en de allernieuwste trends op het gebied van horloges voor dames.

Time has a wonderful way of showing us what really matters.

Wat ons zo inspireert aan de geschiedenis van de dameshorloge willen wij toch graag met jullie delen. Polshorloge is uitgevonden als sieraad voor ons vrouwen. Mannen droegen ook al horloges alleen niet om de pols. Zij droegen het als vestzakhorloges die met een ketting aan de vest werden vastgemaakt.

Voor vrouwen in de 19E eeuw was het ongebruikelijk om een horloge te dragen. Al vermeldt een rekenigenboek van de Geneefse horlogemakers Jacquet-Droz en Leschot in 1790 dat een horloge werd bevestigd aan een (vrouwen)armband) om met zich mee te dragen. Pas daarna kwam het polshorloge als sieraad voor de vrouw op de markt. De bedenker hiervan was Patek Philippe. Er werd veel aandacht besteed aan de details en vorm, het moest niet allen de tijd aanduiden, maar ook elegant en vrouwelijk zijn.

Het betekende natuurlijk niet dat alleen de hele dure horloges van goud en zilver voor de rijke dames werden gemaakt. Er werden ook dameshorloges gemaakt voor de vrouw die minder bedeeld waren. Want eerlijk is eerlijk alle vrouwen willen zon sieraad wel dragen! Het werd natuurlijk allemaal wel eenvoudiger afgewerkt en gemaakt van minder kostbare materialen. Het betekende echter niet dat de duidelijke focus op nuttig gebruik achterwegen werd gelaten. Dit zag je dan ook terug in het ontwerp van de eerste dameshorloges. Zo verschenen er ook ringen met klokjes erin die werden gebruikt door de zusters. Deze konden vastgemaakt worden aan een borstzakje met een clip. Je zit dit nog steeds terug komen in het modebeeld van nu.

Zo zie je maar dat er door de eeuwen al heel wat trends op het gebied van dameshorloges zijn geweest. En ook nu zie je bepaalde trends die bepalend zijn voor ieders keuze. Iedere vrouw verdient daarin ook de beste kwaliteit. Daarom bieden wij van LabeldeLuxe jou een uitgebreide keuze in allernieuwste trends en de meest bijzondere luxe merkhorloges in allerlei verschillende designs van alleen de beste kwaliteit.

Wat je smaak of voorkeur ook is, onze dameshorloges zijn te verkrijgen in allerlei verschillende merken, soorten en maten. Neem bijvoorbeeld Versace die zijn horloges afstemt op thema’s van zijn fashion collecties. Of kies jij voor de casual chique ontwerkpvan Versus Versace en de opvallende dierenprints met een moderne twist van Just Cavalli. Naast deze modemerken zal je in ook nog andere horlogemerken gaan vinden.

Iedere vrouw verdient een dameshorloge van hoge kwaliteit. Daarom zijn alle dames horloges van LabeldeLuxe betaalbaar maar willen vooral niet tekort doen aan de hoge kwaliteit van de materialen, pasvorm en afwerking. Stijlvol en elegant zodat het een mooie aanvulling op jouw outfit en persoonlijkheid is.

Wil je zelf ook zo’n mooi sieraad dat je als modestatement kunt gebruiken? Een merkhorloge in een hip design of een dameshorloge volgens de allernieuwste trend? Bekijk hier de volledige collectie en kies met behulp van onze zoekfilters naar het juiste horlogemerk of de juiste horlogekenmerken. Bij ons vind je een ruime keuze in trends, merken en designs. Snel en betrouwbaar besteld en geleverd. Dus voor je het weet, kan het genieten beginnen!