Let's hang out together

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en speciale kortingscodes & aanbiedingen ♥

View our privacy policy and termen

LABEL DELUXE ♥ De bijoux & horloge winkel in 't Gooi | Nassaulaan 38 Bussum

Herroepingsrecht/Ruilen & Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF INVOEGEN), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, exclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

 

Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. (Wat inhoudt dat wij binnen de 14 dagen de retourzending ontvangen hiervoor bent u zelf dus ook verantwoordelijk ).

De directe kosten van het terugzenden en het omruilen van de goederen komen voor uw rekening.  Let op: ruilen kan alleen tegen hetzelfde bedrag of meer. 

Voor België en landen binnen en buiten de EU gelden deze regels ook. Het omruilen van artikelen zijn voor eigen kosten/rekening en het retourneren van artikelen ook.

Als je het product wilt omruilen voor een ander product, kleur of ander artikel, dan kun je dit aangeven op het bijgevoegde retour/ruilformulier. Je kunt ons ook mailen of bellen, zodat wij het product al voor je kunnen achterhouden.

Ons retouradres:

Label Deluxe

Nassaulaan 38

1404 CR Bussum

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Uitgesloten van het herroepingsrecht en retourneren zijn sieraden (oorbellen, ringen, kettingen en armbanden)  waarvan de rode verzegeling en prijskaartje na levering is verbroken/verwijderd of beschadigd. Deze producten zijn namelijk om redenen van hygiëne niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling na levering is verbroken. Zie foto's hieronder.

 

ZO WORDEN DE SIERADEN WEL RETOUR AANGENOMEN:

( met prijs/artikelcode kaart & verzegeling label )

prijstag

 

ZO WORDEN DE RETOUREN NIET GEACCEPTEERD:

 

 

RUIL&RETOURVOORWAARDEN

U wordt alleen maar volledig terugbetaald indien:

*Het product wordt teruggezonden in de - indien redelijkerwijs mogelijk - originele verpakking met alle bijgeleverde papieren.                                                    

*Het product niet is gebruikt, beschadigd en/of gedragen.

*Het product is voorzien van alle aangehechte labels/stickers/plastics (Indien redelijkerwijs mogelijk). Dit ivm serienummers van de horloges om echtheid aan te tonen.

*De bijgeleverde eventuele actieproduct(en) mee worden teruggestuurd.

Jijzelf bent als klant verantwoordelijk voor het netjes en goed verpakken van je retourzending (goede bescherming en zorg dat het product zich niet kan bewegen in de doos om beschadigingen te voorkomen). Voeg het ingevulde retour/ruilformulier toe aan het pakket. Bewaar je verzendbewijs goed. 

Als wij uw retour hebben ontvangen krijgt u van ons een mail zodra deze is verwerkt. Mail ons ten alle tijden als u een pakket retour gaat sturen, vermeld hierin uw ordernummer, verzendbewijs en track & trace code. Na ontvangst van deze mail kun je jouw geld binnen 10 tot 20 werkdagen verwachten als u met IDEAL, Paypal of Creditcard heeft betaald. Heb je voor Afterpay gekozen? Dan werken wij je factuur bij dit zal ook 10 tot 20 werkdagen duren.

Tips voor het versturen van jouw pakket

Verpak het horloge altijd goed (in bubbeltjesplastic waarin het horloge ook is gekomen). Stuurt u het terug in een grotere doos zorg dan dat je er vulling in stop zodat het niet verschuift.

Geef je pakket bij een postnl of een ander postbedrijf af. Wanneer je je retourzending afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs altijd goed. Zodat je zelf je verzonden pakket goed in de gaten kunt houden. Zonder verzendbewijs kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor vermissingen van artikelen tijdens een retourzending. Binnen 10 tot 20 werkdagen nadat wij je retour hebben ontvangen, ontvang jij per e-mail een bevestiging van de ontvangst van het retourpakket.

Controleer ook altijd even of alle gegevens op het pakketje kloppen bij afleveren op een postlocatie zoals ontvanger en afzender.

Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor de geretourneerde artikelen die u niet aangetekend/verzekerd aan ons terug stuurt, zowel reparaties als normale retouren. Dat is geheel uw eigen verantwoordelijkheid.

Klik hier voor:

Herroepingsrecht / Ruilen & Retourneren

 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »