Luxe Horloges Online

Luxe Horloges Online kopen ? Dan ben jij hier aan het juiste adres, LabeldeLuxe is de officiële dealer van vele luxe horlogemerken. En ben jij nou net op zoek naar dat ene fraaie horloge? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Sorteer op:
Sorteer op:

LabeldeLuxe is de officiële dealer van vele luxe horlogemerken. En ben jij nou net op zoek naar dat ene fraaie horloge? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. LabeldeLuxe biedt jou de meest bijzondere merkhorloges voor mannen en vrouwen in de allernieuwste designs en de nieuwste trends. Koop de mooiste designer merken bij LabeldeLuxe ✓vandaag besteld = binnen 1-2 werkdagen in huis ✓gratis verzending

Label Deluxe heeft zich vooral gespecialiseerd in de Luxe fashion brands horlogemerken. Wij zullen ook ons uiterste best doen om jullie een ruime collectie te laten zien. Wij zijn de officiële dealer van de luxe horloge merken. Je vindt bij ons in de collectie de bekende merken waaronder de high fashion brands Versace, Roberto Cavalli by Franck Muller, Just Cavalli, Furla, Versus Versace en voor de echte autoliefhebber Maserati.

Wist je dat een horloge één van de meest gedragen accessoires is. Het is niet alleen een mooi sieraad, een horloge verteld jou ook hoe laat het is. Een horloge is natuurlijk meer dan dat, het is een verlengstuk van jou. Daarom is het ook heel belangrijk dat het jouw smaak is en volledige bij jou past. Wij proberen ons dan ook in de klant te verplaatsen van wat zij mooi vinden. Jij kunt voor simpel gaan maar jouw vriend of vriendin houdt juist weer van een opvallend horloge. Je hebt ze in alle kleuren en maten voor iedereen is er wel eentje. Daarom is het ook zo leuk om een horloge als geschenk aan iemand te geven die jou dierbaar is.

It’s not about “having”time. It’s about making time.

Waar komt het horloge eigenlijk vandaan vragen op de dag van vandaag nog vele mensen zich af. Het is ooit begonnen in de 15eeuw. Er was toen veel behoefte om op zee goed te kunnen navigeren met een nauwkeurig uurwerk. Een nauwkeurig uurwerk was dan ook een zeer belangrijk navigatie-instrument. Die ‘klok’ mocht bovendien niet gevoelig zijn voor de schommeling van het schip. Die laatste eis gold ook voor horloges.

De eerste enigszins betrouwbare mechanische klokken werkten met een slinger. Maar je snapt natuurlijk wel dit was niet echt handig voor op zee. De uitvinding van de veermachine was dan ook cruciaal voor draagbare klokken en aan het begin van de 16eeuw werden de eerste echte “horloges” gemaakt. Ze werden toen gedragen aan de riem of om je nek als ketting met een ovale in plaats van een ronde behuizing. Ze waren alleen nog maar voorzien van een uurwijzer, het mechanisme was toen nog te onnauwkeurig voor een minutenwijzer.

De horlogemakers grootste probleem toen was de horloges niet alleen te laten lopen, ze moesten ook te gelijk lopen. Een Zwitserse mecanicien storten zich op dit probleem en kwam met de juiste oplossing. Uiteindelijk werd deze nog verder verbeterd door een andere Zwirtser Gruet genaamd. Het werd nu echt een horloge een apparatuur waarmee je de echte tijd kon aanduiden. Daar begon ook de geschiedenis van het Zwitserse horloge. Die op de dag van vandaag een grote rol spelen in de horloge branche.

Pas aan het einde van de 19eeuw werd het polshorloge uitgevonden door Patek Philippe. Het werd toen vooral gezien als sieraad voor de vrouw, het horloge werd toen aan een (vrouwen)armband bevestigd. Een uitvinder liep tegen problemen aan toen hij vloog. Hij legde het probleem neer bij een bekende van hem Louis Cartier genaamd, om het horloge makkelijker in gebruik te maken. Daar kwam het eerste horloge met een leren horlogeband vandaan.

“Tot op de dag van vandaag is een horloge niet meer van het straatbeeld weg te denken”.