Roberto Cavalli by Franck Muller

Sorteer op:
Sorteer op:

Roberto Cavalli by Franck Muller

Voor het eerst in de geschiedenis van de horloge industrie komt er een co-branding en nauwe samenwerking tussen twee merken, met hun onderscheidende DNA's.

De uurwerken van "Roberto Cavalli by Franck Muller" zullen de moderniteit van het Italiaanse design voortzetten. Roberto Cavalli die de Haute Couture tot zijn recht brengt en de technische Swiss Made bij Franck Muller. De twee welbekende heren sloegen hun handen daarom ook ineen in januari 2012.

" Ik kan je echter vertellen dat het een geweldige ervaring is om mode en techniek te combineren. Het resultaat zou verbluffend moeten zijn." - Franck Muller

Cavalli en Muller waren al langere tijd bevriend en kwamen er dus al vrij snel achter dat ze meer deelde met elkaar. Men deelde bepaalde principes, waarvan er toch echt wel één was om vooral uit passie te leven. Hier ontstond dus ook al vrij snel op een hele natuurlijke manier een samenwerking.

"Roberto Cavalli is een van de meest prestigieuze Italiaanse mode merken op internationaal niveau dus voor mij was het meteen duidelijk dat het voor een cobranding moest zijn." Franck Muller

Het product wordt ontworpen door het Roberto Cavalli's team en met onze ondersteuning en het technische gedeelte wordt het product geheel door ons afgemaakt. De smaak voor luxe, en dus ook voor de uitstekende materialen verenigt Roberto Cavalli en Franck Muller. 

"Ik ben altijd erg onder de indruk geweest van het vakmanschap, de kwaliteit, de innovatie, de stijl en de creativiteit van de Franck Muller Group". Roberto Cavalli

Dit zijn de kenmerken waardoor het merk zich heeft weet te kunnen onderscheiden in de horlogesector. 

"Onze twee werelden hebben veel met elkaar gemeen, en als een geweldige horlogeverzamelaar vind ik dat, net als een avondjurk, een horloge precies het karakter en de gemoedstoestand vertelt en definieert van wie het draagt". Roberto Cavalli.

Met de technische expertise van Muller en de ontwerp vaardigheden van Cavalli zal de Roberto Cavalli by Franck Muller zeker onderscheidend zijn.

Wij van Label Deluxe zijn dan ook enorm trots dat wij dit prachtige merk in onze webshop mogen aanbieden.