Let's hang out together

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je eerste bestelling

View our privacy policy and termen

LABEL DELUXE ♥ De bijoux & horloge winkel in 't Gooi | Nassaulaan 38 Bussum

Olivia Burton

Het Britse accessoiremerk Olivia Burton werd opgericht door beste vriendinnen Jemma en Lesa, en is vernoemd naar Lesa’s oudtante. Haar stijl was een grote inspiratiebron voor beide dames. Na beiden gewerkt te hebben als inkoper voor grote merken als Topshop, ASOS en Selfridges, besloten de vriendinnen hun krachten te bundelen en een eigen horlogemerk uit de grond te stampen. Jemma en Lesa verwerken graag vintage-elementen, zachte tinten en natuurillustraties in hun ontwerpen.

In hun prachtige studio in Oost-Londen perfectioneren Jemma en Lesa met een klein team de ontwerpen van de horloges. Die verfijning is terug te zien in de horlogecollectie die Label Deluxe heeft ingekocht. De collectie kenmerkt zich door ronde vormen, warme pasteltinten en verwijzingen naar de natuur.

Zo zijn verschillende horloges uit de collectie voorzien van een ‘floral’-wijzerplaat – een subtiele bloemenzee die zich achter de wijzers openbaart. De natuurelementen gaan hand in hand met de in warme pasteltinten uitgevoerde polsbandjes en behuizing. De favoriete kleuren van Jemma en Lesa? Poederroze, lila en zachte groentinten. Hadden we trouwens al gezegd dat onze Olivia Burton-horloges zeer vriendelijk geprijsd zijn? Ideaal om eens cadeau te doen, aan jezelf of een ander.

De dames willen – behalve de mooiste horloges ontwerpen – de wereld ook een beetje duurzamer maken. Dat doen ze in eerste instantie door goed voor hun spulletjes te zorgen en slimmer in te kopen, zonder onnodig materialen te verspillen.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »