Versus Versace Les Dock's Gold VSPLL0419 ( Goud & Zwart ) 36 MM - dameshorloge

€199,00
Artikelcode VSPLL0419
Sieraden inspiratie voor Versus Versace Les Dock's waarin verbondenheid werd gecreëerd met de Lion Heads en een rijke en kostbare armband.
Size guide
Levertijd: 1-2 dagen

Sieraden inspiratie voor Versus Les Dock's waarin verbondenheid werd gecreëerd met de Lion Heads en een rijke en kostbare armband. Een unieke behuizing met Versus Versus tekst die als index wordt gebruikt, geeft dit horloge een zeer verfijnde uitstraling. 36 MM Behuizing van de behuizing aangeboden in verschillende kleurvariaties en plating combinaties.  

Staat er dat het product is uitverkocht? Of wil je meer informatie over een horloge of sieraad? Mail of bel ons dan eventjes!

We willen onze klanten namelijk altijd zo goed mogelijk helpen. Op jouw verzoek kunnen we een horloge of sieraad bijbestellen, extra foto's of informatie over het product naar je toesturen en hoe er het beste voor te zorgen, en je eventueel voorzien van styling-advies.

Is je aankoop een cadeautje? Leuk :)! Vermeldt dit even bij je order in het opmerkingsveld, inclusief de naam van de jarige, en wij pakken het horloge of sieraad gratis voor je in.

Hoe bereik je ons?

Je kunt een mailtje sturen naar [email protected] (mail je in het weekend, dan krijg je maandag direct antwoord) of bellen: 020-3584453 (maandag t/m vrijdag tussen 10 en 17 uur).

 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen