Versace Palazzo Empire 43 MM Gold - Heren horloge (VERD00318)

€1.360,00 €1.085,00
Artikelcode VERD00318
De manneneditie van Palazzo Empire, de heldencollectie van Versace. De 3D Medusa Head lijkt boven het midden van de wijzerplaat te zweven, altijd tussen de glazen geplaatst.
EAN 7630030537950
Tijdsaanduiding Analoog
Soort uurwerk Quartz
Kast diameter MM 43 MM
Kast materiaal Roestvrij staal
Kast kleur Goud
Kast vorm Rond
Kleur wijzerplaat Wit, goud
Glas soort Saffier glas
Band materiaal Roestvrij staal
Band kleur Goud
Type band sluiting Vouw sluiting
Waterdichtheid in ATM 5 ATM
Fabrieksgarantie 2 Jaar
Geslacht Mannen

Versace Palazzo Empire 43 MM Gold - Heren Horloge (VERD00318)

De manneneditie van Palazzo Empire, de heldencollectie van Versace. De 3D Medusa Head lijkt boven het midden van de wijzerplaat te zweven, altijd tussen de glazen geplaatst.De Greca is gegraveerd op de bovenste ringtone op toon, terwijl de metalen band een verfijnde look verleent aan het uurwerk door een "Versace statement piece" te worden.

De Palazzo Empire in het Gold vind je bij ons in de webshop van LabeldeLuxe. Wij kiezen voor jullie zo zorgvuldig mogelijk een collectie uit die iedereen aanspreekt. Dit unieke timepiece van Versace laat ons hartje toch echt wel sneller kloppen. Voel jij het ook :).

De VERD00318 is mooi afgewerkt met een goudkleurige roestvrijstalen kast met daarin een witte wijzerplaat. De Medusa logo staat centraal in het middelpunt van de horlogekast. De buitenste rand is mooi afgewerkt met de welbekende Griekse gravure die je altijd in alles van Versace terug zult zien komen, zo ook in de horloges.

De horlogekast is afgewerkt met saffierglas. Saffierglas is het mooiste en de beste keuze om het uurwerk te beschermen, vaak gebruiken ze deze glassoort ook alleen bij de wat duurdere horloge(merken). Ook is het het sterkste en meest heldere glassoort wat bij een horloge kan worden gebruikt. Het is zo hard dat het bij normaal gebruik van je horloge niet beschadigd. Tenzij je er niet zorgvuldig mee omgaat! 

De Palazzo heeft een goudkleurige roestvrijstalen band die je sluit met een vouwsluiting. De sluiting is mooi afgewerkt met de Versace initialen. Ben ten alle tijden voorzichtig met jouw horloge, hoe je hier mee omgaat. Weet je niet goed hoe je deze moet behandelen of verzorgen lees dan even bij gebruiksaanwijzing producten daar zullen wij dit nader in toelichten.

 
0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen