Potenza Quartz Black Red 42 MM - Heren horloge R8851108010

€229,00
Het merk Maserati is door de zes broers, Carlo, Bindo, Alfieri, Mario, Ettore en Ernesto opgericht in 1941 in Bologna.

Maserati Potenza Quartz Black Red 42 MM - Heren horloge (R8851108010)

Elegance and Sport Luxury is het DNA van de Maserati horloges. Alle horloges zijn geïnspireerd op het design van het automerk.Het merk Maserati is door de zes broers, Carlo, Bindo, Alfieri, Mario, Ettore en Ernesto opgericht in 1941 in Bologna.

Bij ons in de webshop vind je een grote collectie van de Maserati horloges voor heren. De Potenza R8851108010 is een zeer verfijnd en stoer model onder de designs van Maserati. De kast is van RVS (roestvrijstaal) en heeft een diameter van 42 MM. De Potenza is een bijzonder mooie uitgevoerd met een automatisch uurwerk. Je kunt elk schroefje tot draaischijfje zelf zien bewegen in het uurwerk. De kastkleuren zijn goud en zilverkleurig en heeft een doorzichtige wijzerplaat.

Als horloge functies heeft de Potenza een automatische movement  . De band is van mooi stevig leer en het horloge sluit je met een gespluiting waardoor het om vele polsen zal passen.De R8851108010 heeft een waterdichtheid van ATM wat niet betekend dat je hiermee in zout en chloorwater kunt zwemmen. Men gaat er vaak vanuit dat dit wel mogelijk is maar dat is helaas niet zo, en geven ze jullie als klant de verkeerde informatie wat wij van Label de Luxe al helemaal niet willen.

Ook een sauna is slecht voor je horloge door de hoeveelheid vocht en hoge temperaturen. Voor meer informatie over ATM lees dan even wat meer in de Gebruiksaanwijzingen productenVoor vragen mag je ons ten alle tijden een mail sturen naar [email protected]. Wij staan voor de beste service bij LabeldeLuxe.

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen