Verzenden & Bezorgen

Verzenden

Wij versturen alles met Post NL & DHL en in overleg met de klant met een andere pakketdienst.

Orders boven de €100,- worden gratis geleverd in Nederland. Voor België zal dit voor orders boven de €150,- zijn. Voor orders onder de €100,- worden verzendkosten berekend van €6,50 binnen Nederland en €15,50 voor België.

Met Post.nl versturen wij altijd alles aangetekend naar u op. Waarom doen wij dit vraagt u zich misschien af :). Wij willen dat onze producten alleen aankomen bij degene die de bestelling heeft geplaatst en dus niet bij buren wordt afgeleverd. Hierbij is dan dus ook een handtekening verplicht. Ben je niet thuis wanneer de bezorger komt dan zullen ze het of de andere dag nog een keer proberen of je pakket naar een pick up point brengen. Hier kun je dan binnen 7 dagen je pakket op komen halen, neem wel een geldige legitimatie mee. Ook bij het afhalen is een handtekening verplicht. Voor België laten wij uw bestelling direct naar een pick up point gaan.

Met DHL versturen wij omdat er helaas in verzamel gebouwen aardig wat mis gaat. Wij versturen het dan ook naar een pickup point om zo te voorkomen dat het niet bij u terecht komt. 

De pakketjes die wij op aanvraag versturen met UPS worden ook alleen bezorgd bij degene die de bestelling heeft geplaatst. De klant kan er zelf wel voor kiezen in het systeem of het bij een UPS pick-up point afgeleverd mag worden. Wij sturen je altijd een mail met de track & trace code, als het op die dag bijvoorbeeld niet uitkomt kun je zelf een andere lever moment/tijd invoeren of het pakket af laten leveren op een afhaalpunt van UPS. Hiervoor heeft zowel de bezorger als het pick-up point ook altijd een handtekening nodig van degene die de bestelling heeft geplaatst. Zorg hier ook altijd dat je een geldige legitimatie meeneemt. 

U krijgt bij Post.nl & DHL ook altijd een Track & Trace code zodat u altijd uw pakket kunt volgen.

Wij versturen pakketten boven de 500,- verzekerd op omdat wij dan zeker weten dat het bij de juiste persoon aankomt & extra zijn verzekerd voor uw pakketje :).Dat vinden wij namelijk heel erg belangrijk.

Als je een bestelling wilt plaatsen voor andere landen, neem dan contact op via klantenservice om de mogelijkheden met ons te bespreken, want deze zijn zeker mogelijk.

Voor alle landen buiten de EU gelden andere regels. U bent dan zelf verantwoordelijk voor de btw en invoerrechten. Heeft u hierover vragen neem dan contact met ons op.

Haalt u uw pakketje niet op bij de pickup point (nadat ze bij u zijn geweest of gemeld is vanuit ons dat het op een pick op point ligt om het pakket op te halen) en komt het retour naar ons dan worden de verzendkosten verrekend.

Als klant ben jij zelf verantwoordelijk voor het ophalen van je pakket bij een pickup point. 

Bezorgen

Als je bij LabeldeLuxe op maandag t/m vrijdag besteld voor 16.00 binnen Nederland, dan wordt jouw bestelling diezelfde dag nog verzonden met Post.nl of de door u gekozen bezorgdienst. Dan heb jij je pakket de volgende dag als het goed is in huis. Daar gaan wij althans dan wel van uit, wij hebben helaas geen invloed op Post.nl en Andere bezorgdiensten als dit niet gebeurt door bijvoorbeeld drukte (Start Sale, Feestdagen). De bestellingen die je vrijdag na 16.00, zaterdag en zondag plaatst worden maandag verzonden. Wanneer alles is verwerkt dan ontvang je van ons een mail met hierin het Track & Trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. 

Bij post.nl zijn de verzenddagen naar België tussen de 2 á 3 werkdagen. Vaak is het al wel de volgende werkdag in huis maar houdt er altijd rekening mee dat dit kan gebeuren. Wij hebben hier helaas geen invloed op. 

 

PS: Nog één dingetje :)

Wij doen er alles aan om pakketjes mooi op tijd bezorgd te krijgen. Toch vragen we je om een beetje begrip. Onze postbedrijven hebben het rond Blackfriday en de feestdagen extra druk, pakketjes kunnen daarom 3 tot 10 werkdagen vertraagd zijn.