Herroepingsrecht/Ruilen & Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF INVOEGEN), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, exclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

 

Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.  Let op: ruilen kan alleen tegen hetzelfde bedrag of meer.

Voor België gelden deze regels ook. Het omruilen van artikelen zijn ook voor eigen kosten.

Als je het product wilt omruilen voor een ander product, kleur of ander artikel, dan kun je dit aangeven op het bijgevoegde retour/ruilformulier. Je kunt ons ook mailen of bellen, zodat wij het product al voor je kunnen achterhouden.

Ons retouradres
LABELDELUXE
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn oorbellen waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Deze producten zijn namelijk om redenen van hygiëne niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling na levering is verbroken.

 

RUIL&RETOURVOORWAARDEN

U wordt alleen maar volledig terugbetaald indien:

*Het product wordt teruggezonden in de - indien redelijkerwijs mogelijk - originele verpakking met alle bijgeleverde papieren.                                                    

*Het product niet is gebruikt, beschadigd en/of gedragen.

*Het product is voorzien van alle aangehechte labels/stickers/plastics (Indien redelijkerwijs mogelijk). Dit ivm serienummers van de horloges om echtheid aan te tonen.

*De bijgeleverde eventuele actieproduct(en) mee worden teruggestuurd.

Jijzelf bent als klant verantwoordelijk voor het netjes en goed verpakken van je retourzending (goede bescherming en zorg dat het product zich niet kan bewegen in de doos om beschadigingen te voorkomen). Voeg het ingevulde retour/ruilformulier toe aan het pakket. Bewaar je verzendbewijs goed. 

Als wij uw retour hebben ontvangen krijgt u van ons een mail zodra deze is verwerkt. Na ontvangst van deze mail kun je jouw geld binnen 1 tot 5 werkdagen verwachten als u met IDEAL Paypal of Creditcard heeft betaald. Afterpay zal u ook een mail sturen over uw betaling. 

Tips voor het versturen van jouw pakket

Verpak het horloge altijd goed (in bubbeltjesplastic waarin het horloge ook is gekomen). Stuurt u het terug in een grotere doos zorg dan dat je er vulling in stop zodat het niet verschuift.

Geef je pakket af bij een postnl afleverpunt. Wanneer je je retourzending afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs altijd goed. Zonder verzendbewijs kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor vermissingen van artikelen tijdens een retourzending. Binnen vijf werkdagen nadat wij je retour hebben ontvangen, ontvang jij per e-mail een bevestiging van de ontvangst van het retourpakket.

Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor de geretourneerde artikelen die u niet aangetekend/verzekerd aan ons terug stuurt, zowel reparaties als normale retouren. Dat is geheel uw eigen verantwoordelijkheid. 

Klik hier voor: Modelformulier voor herroeping