Gift Box Pink - Cadeautje bij besteding van 200,- euro

Doe je vriend(in), familielid of geliefde dit jaar een horloge van Jacques du Manoir cadeau, gepresenteerd in een prachtige cadeauverpakking.

Doe je vriend(in), familielid of geliefde dit jaar een horloge van Jacques du Manoir cadeau, gepresenteerd in een prachtige cadeauverpakking. In deze Gift Box Pink ligt het horloge op een roze kussentje, te midden van vier decoratieve roosjes die jaren meegaan. De Gift Box krijg je gratis bij aankoop van een Jacques du Manoir-horloge van 150 euro of meer, of is los te bestellen voor 9,95 euro.

Staat er dat het product is uitverkocht? Of wil je meer informatie over een horloge of sieraad? Mail of bel ons dan eventjes!

We willen onze klanten namelijk altijd zo goed mogelijk helpen. Op jouw verzoek kunnen we een horloge of sieraad bijbestellen, extra foto's of informatie over het product naar je toesturen en hoe er het beste voor te zorgen, en je eventueel voorzien van styling-advies.

Is je aankoop een cadeautje? Leuk :)! Vermeldt dit even bij je order in het opmerkingsveld, inclusief de naam van de jarige, en wij pakken het horloge of sieraad gratis voor je in.

Hoe bereik je ons?

Je kunt een mailtje sturen naar [email protected] (mail je in het weekend, dan krijg je maandag direct antwoord) of bellen: 020-3584453 (maandag t/m vrijdag tussen 10 en 17 uur).

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen