Onze luxe herenhorloges

Klassiek, trendy of juist robuust en stoer: Label Deluxe beschikt over een ruim aanbod aan merkhorloges voor heren van hoge kwaliteit. Horloges waar je bovendien altijd een statement mee maakt.

Sorteren op:
Sorteren op:

Bij ons online vind je een uitgebreide collectie herenhorloges. Label Deluxe verkoopt de bestsellers tegen de laagste en leukste prijzen. Je vind de horloges van de merken Maserati en Versus Versace die zijn afgewerkt met een chronograaf uurwerk of automatisch uurwerk.

We hebben ook Swiss Made heren horloges van Versace en Salvatore Ferragamo. Wat betekend Swiss Made dan vragen sommige zich misschien af. Een Swiss Made horloge moet voldoen aan bepaalde kwaliteitscriteria waaronder het uurwerk Zwitsers moet zijn. Ook is het belangrijk dat de finale control van het horloge in een Zwitserse fabriek plaats moet vinden.

Heren horloges zijn op de dag van vandaag niet alleen maar om "tijd" op te lezen maar ook vooral een sieraad voor om de pols. Dat maakt een outfit bij de man tegenwoordig wel af. Van een klassiek horloge van Tudor tot een stoere mannen horloge van Breitling.

Bij ons vind je nu ook de pre-owned horloges terug van Breitling en Tudor. Dit zijn de horlogemerken die behoren tot meest gewilde horloges van nu. 

Ook zie je bij Label Deluxe de unisex horloges van Jacques du Manoir en Casio. Deze kunnen zowel door de mannen als vrouwen gedragen worden. Kijk maar eens naar het model Inspiration Daydate.