Melano Jewelry

Sorteren op:
Sorteren op:

Verwisselbare sieraden van Melano 

Melano Jewelry is een Nederlands sieraden merk. Wat maakt Melano zo bijzonder? Zij hebben een concept ontwikkeld waarbij je zelf je eigen sieraad samenstelt. 

Ze hebben verschillende verwisselbare mix & match concepten en dat zijn de Twisted, Vivid, en Kosmic. Deze collecties bestaan uit ringen, kettingen, armbanden, oorbellen, hangers en natuurlijk niet te vergeten de verwisselbare steentjes.

Melano heeft ook nog de Friends collectie die bestaat alleen uit schuifringen die je ook leuk kunt combineren met een Twisted of Vivid.

Alle sieraden zijn gemaakt van stainless steel (RVS roestvrij staal) met een goud- of rose goudkleurige plating en allergie vrij.

Wij adviseren wel altijd om je sieraden af te doen bij het handen wassen, douche, zwemmen. Zo houd je je sieraden het mooist. Voor meer informatie lees dan even Gebruiksaanwijzing voor meer tips.

Label Deluxe laat een gedeelte van de collectie zien omdat het toch echt een merk is wat je in real life moet zien en proberen :).  De gehele collectie kun je in onze winkel in Bussum komen bewonderen ♥

Las van Bennekom

Nassaulaan 38

1404 CR Bussum  ♥