Just Cavalli

Sorteren op:
Sorteren op:

Just Cavalli, opgericht door de wereldberoemde Italiaanse modeontwerper Roberto Cavalli. Hij begon met het ontwerpen van kleding in 1972 en opende zijn eerste winkel in Saint-Tropez. Hij ontwierp zijn eigen prints op leer waar hij ook patent op heeft gekregen.Roberto is vooral bekend geworden door zijn tijger en wildmotieven prints. 

Jaren later voegde hij een brillenlijn, mannenkleding een jeans lijn en parfum toe. In 1996 breide hij modehuis uit door Just Cavalli op te richten. Onder Just Cavalli maakte hij weelderige horloges en sieraden voor de vrouw van nu.

Bij Label Deluxe vind je een heel groot assortiment online van Just Cavalli dameshorloges en sieraden. 

Kijk bijvoorbeeld eens aandachtig naar Cavalli’s gevlochten ‘slangenring’, de verfijnde hartjesbedeltjes of de met Swarovski-steentjes afgewerkte horloges. Allemaal kunstwerken op zich.

Vind je het leuk om net even iets anders te dragen kijk dan vooral even naar de Signature Snake horloges. Door de flexible band die je makkelijk om je arm draait is het meer dan alleen een timepiece. Het is een prachtig sieraad voor om je pols. Je kunt het eventueel nog mooi afwerken met een JC fashion bracelet.

De horloges en sieraden worden geleverd in een opvallend doosje dat blijft voor nu nog even een verrassing :).