Jacques Lemans

Sorteren op:
Sorteren op:

Jacques Lemans is een internationale horloge- en sieradenproducent gevestigd in Karinthië / Oostenrijk. Miljoenen tevreden klanten in meer dan 120 landen over de hele wereld houden van en vertrouwen elke dag op hun horloges van Jacques Lemans.

Dit enorme succes is gebaseerd op een duidelijke filosofie: de beste kwaliteit en fabricage tegen een betaalbare prijs. De horloges en sieraden van Jacques Lemans zijn gewoonweg uitmuntend dankzij hoogwaardige fabricage, absolute betrouwbaarheid, innovatieve techniek en stijlvolle elegantie.

De verschillende stijlen van Jacques Lemans "Classic", "Sport", "La Passion", "Design Collection", "High Tech Ceramic", "Automatic", "Retro" evenals "Jewellery" en "Fine Jewellery" genieten een grote populariteit .

Van het eerste idee tot ruwe schetsen, van het definitieve ontwerp tot de productie, marketing en verkoop - Jacques Lemans doet alles "in-house", wat niet alleen een slogan is, maar ook een echt geleefde bedrijfscultuur en daarom een ​​immens belangrijk onderdeel van de Jacques Lemans. succesverhaal.