Maserati Successo Silver Gold Blue 44 MM - Heren horlog R8873621016

€169,00

Maserati Successo Silver Green 44 MM - Heren horloge (R9973621017)

Elegance and Sport Luxury is het DNA van de Maserati horloges. Alle horloges zijn geïnspireerd op het design van het automerk. Het model Successo is de bestseller van Maserati horloge maar dit is ook niet vreemd kijk maar eens naar het design. Je vind de Successo bij ons in de webshop in meerdere kleuren en designs.

De stoere R997362101 Successo heren horloge van Maserati vind je bij ons online in de webshop van LabeldeLuxe. De Successo collectie kenmerkt zich door de wat robuustere uitstraling en de opvallend mooie wijzerplaat. De combinatie van de groene wijzerplaat en zilverkleurige stalen band met een diameter van 44 MM geven het horloge een stijlvolle uitstraling.

De horlogeband is helemaal uitgevoerd in RVS en is afsluitbaar met een vouwsluiting. De band is te vermaken naar kleinere maten zodat deze altijd de gewenste maat van jouw pols heeft. Wij bieden daarom ook alle horloges met een stalen band goedkoper aan zodat u als klant uw horloge kunt laten verkleinen. Verder is het uurwerk voorzien van een analoog tijdsaanduiding met datum functie.

Als je bij Labeldeluxe jouw horloge besteld voor 15.00 op werkdagen dan zal deze de volgende dag binnen zijn. Is het voor een speciale gelegenheid laat het ons dan even via de mail weten. Wij vinden het namelijk heel belangrijk bij LabeldeLuxe dat de service naar jullie toe bovenaan staat. Bent u woonachtend in Amsterdam dan kunnen wij deze binnen 2 uur bij u afleveren. 

Ben je benieuwd naar meer informatie over de horloges hoe je hiermee omgaat etc. lees dan even de gebruiksaanwijzingen horloges. Het zal je meer en langer plezier geven van je aankopen en hier dus intens van kunt genieten. Service staat bij ons op nummer 1!

Heeft u ergens hulp bij nodig?

Stuur dan een mailtje naar: [email protected]

Wij antwoorden tussen 10.00 en 17.00 van ma t/m vr.

 

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen