Maserati Successo Gold Black 44 MM - Heren horloge (R8873621013)

€189,00
Artikelcode R8873621013
Het model Successo is de bestseller van de Maserati horloges maar dat is ook niet gek kijk maar eens naar het design.

Maserati Successo Gold Black 44 MM - Heren horloge (R8873621013)

Elegance and Sport Luxury is het DNA van de Maserati horloges. Alle horloges zijn geïnspireerd op het design van het automerk. Het model Successo is de bestseller van Maserati horloge maar dit is ook niet vreemd kijk maar eens naar het design. Je vind de Successo bij ons in de webshop in meerdere kleuren en designs.

De stoere Successo R8873621013 heren horloge van Maserati vind je bij ons online in de webshop van LabeldeLuxe. De Successo collectie kenmerkt zich door de wat robuustere uitstraling en de opvallend mooie wijzerplaat. De combinatie van de zwarte wijzerplaat en goudkleurige stalen band met een diameter van 44 MM geven het horloge een stijlvolle uitstraling.

De horlogeband is helemaal uitgevoerd in staal en is afsluitbaar met een vouwsluiting. De stalen band kun je verstellen op de gewenste maat van jouw pols. Verder is het uurwerk voorzien van een analoog tijdsaanduiding met datum functie.

Als je bij Labeldeluxe jouw horloge besteld zal deze binnen 1 tot 2 dagen binnen zijn. Is het voor een speciale gelegenheid laat het ons dan even via de mail weten. Wij vinden het namelijk heel belangrijk bij LabeldeLuxe dat de service naar jullie toe bovenaan staat. 

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen