Maserati Sfida Chronograaf Black Black - Heren horloge (R8851123007)

€179,00 €109,00
Artikelcode R8851123007
Sfida is het sportieve design van de Maserati horloges. Het merk Maserati is door de zes broers, Carlo, Bindo, Alfieri, Mario, Ettore en Ernesto opgericht in 1941 in Bologna.

Maserati Sfida Black Black 44 MM - Heren horloge (R8851123007)

Elegance and Sport Luxury is het DNA van de Maserati horloges. Alle horloges zijn geïnspireerd op het design van het automerk.Het merk Maserati is door de zes broers, Carlo, Bindo, Alfieri, Mario, Ettore en Ernesto opgericht in 1941 in Bologna. De Sfida is het sportieve model onder de Maserati horloges.

De Maserati Sfida R8851123007 heren horloge heeft een mooi design en vind je bij ons in de webshop van Label de Luxe. Dit horloge heeft een Quartz uurwerk en als extra functie heeft dit model tijdsaanduiding. De kast is van zwartkleurig RVS (roestvrijstaal) en heeft een zwart rode wijzerplaat met daarin de tijdsaanduiding in het grijs en is mooi afgewerkt met mineraal glas.

De band is van zwart siliconen waarvan de gespsluiting grijskleurig staal is en daardoor makkelijk draagbaar en verstelbaar is in de gewenste maat. Het horloge is zeer makkelijk te gebruiken en heeft een sportieve uitstraling waardoor het bij vele gelegenheden draagbaar is. De waterdichtheid is 5 ATM wat niet betekend dat je hiermee kunt douche. Door het grote temperatuurverschil kan er vocht of condens onder het glas ontstaan. Men gaat er vaak wel vanuit dat dit mogelijk is maar dat is niet zo. Net zoals men denkt dat je ermee in een zoute zee of in chloorwater kunt zwemmen maar wij raden dit dus echt af.

Voor meer informatie over ATM lees dan hierover meer bij Gebruiksaanwijzingen productenHet is heel belangrijk dat je zorgvuldig met je horloge omgaat hierdoor zal je er ook zeker langer plezier van hebben. Wij staan voor de beste service bij Label de Luxe. Als je het niet zeker weet stuur dan vrijblijvend een mailtje naar [email protected] en wij zullen jou binnen 24 uur antwoord geven.

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen