Maserati Ricordo Automatic Black Black 42 MM - Heren horloge (R8823133002)

€399,00 €299,00
Artikelcode R8823133002
Maserati staat voor Power & kracht wat je ook zeker terug vindt bij de Ricardo herenhorloge. Black on Black for the men in Black :).
Size guide
Levertijd: 1-2 dagen

Maserati Ricordo Automatic Black Black 42 MM - Heren horloge (R8823133002)

Maserati horloges brengt elk jaar een black Edition uit dit jaar hebben ze gekozen voor de Ricordo. Black on Black for the men in Black :).

Dit unieke timepiece van Maserati vind je bij LabeldeLuxe in de onlinewebshop. Dit jaar hebben ze ervoor gekozen de Ricordo in een nieuw jasje te steken en hier een Black on Black Edition van te maken. En zeg nou zelf dat is ze toch aardig gelukt. 

De horlogekast van de R8871612028 hebben ze een diameter van 42 MM geven zodat het voor zowel een smalle als brede pols pasbaar is. De Ricordo is een stoer model onder het design van de Maserati horloges. De horlogekast en wijzerplaat zijn geheel zwart ook de wijzers  en tijdsaanduiding zijn zwart. Dat geeft dit model toch wel even iets extra's waardoor het ook wel een eyecatcher om jouw pols zal zijn. De  horlogekast is afgewerkt met mineraalglas dit is een sterk glassoort wat bij normaal gebruik zo goed als geen krassen zal veroorzaken. Wij zeggen daarom ook ten alle tijden ben lief voor je horloge. 

De Ricordo is een automatisch horloge wat betekend dat deze zichzelf oplaadt door de beweging van jouw arm of pols. Alle beweging die jij maakt wordt automatisch opgeslagen of opgemerkt. Wat dus betekend dat jouw horloge altijd zal werken. En misschien ook leuk om te weten dat jouw horloge pas na 3 á 4 maanden zijn opgespaarde energie heeft verspeeld.

Wij van LabeldeLuxe vinden de service naar onze klanten toe heel erg belangrijk dus bij vragen hoe jij jouw aangekochte horloge het beste kunt gebruiken en verzorgen lees dan even Gebruiksaanwijzingen productenHier zullen wij alles grotendeels toelichten en kun jij iets niet vinden stuur ons dan even een mailtje, en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. Wij willen dat onze klanten lang plezier hebben van hun producten.

 

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen