Maserati Ingegno Automatic Rosé Brown 45 MM - Heren Horloge R8821119003

€339,00

Maserati Ingegno Automatic Rosé Brown 45 MM - Heren horloge (R8821119003)

Dit unieke timepiece van Maserati vind je bij LabeldeLuxe in de onlinewebshop. Dit jaar hebben ze ervoor gekozen om de Ingegno in een nieuw jasje te steken, En zeg nou zelf dat is ze toch aardig gelukt. 

De horlogekast van de R8821119003 heeft een diameter van 45 MM, ze hebben dit model deze diameter gegeven zodat het voor zowel een smalle als brede pols pasbaar is. De Ingegno is een stoer model onder het design van de Maserati horloges. De horlogekast en wijzerplaat zijn geheel eigenzinnig gekleurd waardoor het dit model toch wel even iets extra's geeft. Hierdoor zal het ook wel een eyecatcher om jouw pols zijn. De  horlogekast is afgewerkt met mineraalglas dit is een sterk glassoort wat bij normaal gebruik zo goed als geen krassen zal veroorzaken. Wij zeggen daarom ook ten alle tijden ben lief voor je horloge. 

De Ingegno is een automatisch horloge wat betekend dat deze zichzelf oplaadt door de beweging van jouw arm of pols. Alle beweging die jij maakt wordt automatisch opgeslagen of opgemerkt. Wat dus betekend dat jouw horloge altijd zal werken. En misschien ook leuk om te weten dat jouw horloge pas na 3 á 4 maanden zijn opgespaarde energie heeft verspeeld.

Wij van LabeldeLuxe vinden de service naar onze klanten toe heel erg belangrijk dus bij vragen hoe jij jouw aangekochte horloge het beste kunt gebruiken en verzorgen lees dan even Gebruiksaanwijzingen productenHier zullen wij alles grotendeels toelichten en kun jij iets niet vinden stuur ons dan even een mailtje, en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. Wij willen dat onze klanten lang plezier hebben van hun producten.

Heeft u ergens hulp bij nodig?

stuur dan een mailtje naar: [email protected]

wij antwoorden u tussen 10.00 en 17.00 van ma t/m vr.

 

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen