Karl Lagerfeld Dames horloge Petite Karl Ikonik Silicone Strap Black Swarovski Gold 26 MM 5513087

€119,00
Artikelcode 5513087
Wij waren helemaal verkocht toen we de Karl Petite horloges van Karl Lagerfeld zagen. Door het speelse design van dit model is het voor iedere vrouw draagbaar.

De elegante Petite Karl Ikonik Silicone 5513087 dames horloge van Karl Lagerfeld vind je bij ons online in de webshop van LabeldeLuxe. De Petite Karl Ikonik collectie kenmerkt zich door de wat minimalistische uitstraling en de opvallend mooie wijzerplaat. De combinatie van de zwarte wijzerplaat die is bewerkt met Swarovski steentjes en zwarte siliconen band met een diameter van 26 MM geven het  dameshorloge een stijlvolle uitstraling.

Ben je benieuwd of wil naar meer informatie over de het merk Karl Lagerfeld of een ander merk dan mag je ons ten alle tijden contacten. Wil je meer tips over hoe je met jouw horloge om gaat of heb je andere vragen lees dan even de gebruiksaanwijzingen horloges. Hier leggen wij de basis uit en zal het jou meer en langer plezier gaan geven van je aankopen en dat je intens van kunt genieten van je nieuwe horloge. Service staat bij ons op nummer 1!

Heeft u ergens hulp bij nodig?

Stuur dan een mailtje naar: [email protected] en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk 24/7.

Wij antwoorden telefonisch tussen 10.00 en 17.00 van ma t/m vr op 020-4917851

 

 

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen