Karl Lagerfeld Dames horloge Petit Karl Ikonik Bracelet Zilver Staal 5513079

€119,00
De Karl Lagefeld dameshorloges zijn een plaatje om naar te kijken. Wij van Label Deluxe zijn ook heel trots om dit dan ook aan jullie te mogen laten zien.

De elegante Karl Lagerfeld Petit Karl Ikonik 5513079 dames horloge van Karl Lagerfeld vind je bij ons online in de webshop van LabeldeLuxe. De Karl Petit Karl collectie kenmerkt zich door de wat minimalistische uitstraling en de opvallend mooie wijzerplaat die is afgewerkt met Swarovski steentje en maar liefst met een diameter van 26 MM. De combinatie van de Swarovski steentjes op de wijzerplaat die is bewerkt met de enige echte Karl Lagerfeld. En de zilverkleurige stalen band geeft het dameshorloge een stijlvolle uitstraling.

Ben je benieuwd of wil naar meer informatie over de het merk Karl Lagerfeld of een ander merk dan mag je ons ten alle tijden contacten. Wil je meer tips over hoe je met jouw horloge om gaat of heb je andere vragen lees dan even de gebruiksaanwijzingen horloges. Hier leggen wij de basis uit en zal het jou meer en langer plezier gaan geven van je aankopen en dat je intens van je nieuwe horloge kunt genieten. Service staat bij Label Deluxe op nummer 1!

Heeft u ergens hulp bij nodig?

Stuur dan een mailtje naar: [email protected] en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk 24/7.

Wij antwoorden telefonisch tussen 10.00 en 17.00 van ma t/m vr op 020-3584453

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen