Furla Metropolis Gold Black 38 MM - Dames horloge (R4251102517)

€199,00 €129,00
Artikelcode R4251102517 
Een gebalanceerde combinatie van vorm en functie, de uurwerken van Furla zijn de meest volledige uitdrukkigen van de stijl van het merk. De passie voor kleur en de lange traditie in lederwaren.

Furla Metropolis Gold Black 38 MM - Dames horloge (R4251102517)

Bij LabeldeLuxe vind je de mooiste horloges van Furla. Maak kennis met de Metropolis R4251102517. In de horloges van Furla zie je de sterke verbinding met de collecties van de tassen en accessoires. Alle details zijn op elkaar afgestemd wat Furla als merk een gehele eigen identiteit geeft. 

 

De Metropolis Zwart Goud is een uitgewerktere versie van de Metropolis collectie. De "standaard" collectie heeft de zelfde kenmerken alleen komen ze elk seizoen in een andere kleur.

De kast is van goudkleurig roestvrij staal en heeft een mooie ronde vorm met een diameter van 38 MM waardoor het een eyecather om jouw pols zal zijn. De band is zwartleer en maakt het geheel toch echt wel compleet. Je sluit de horlogeband met een gesp zodat je hem altijd op de gewenste maat kunt afstellen. 

 

Wij adviseren jouw ook als je je horloge niet draagt deze altijd terug te doen in het bijgeleverde horloge doosje. Om invloeden van buitenaf te verminderen zoals bijvoorbeeld felle zonlicht die verkleuring aan je band kan geven.

Wij zullen ook geregeld tips geven in onze Blog over hoe je het beste met jouw aangekochte items om kunt gaan. Zodat je alleen maar langer plezier zult hebben met je nieuw aanwinst. Voor de beste service ben je bij ons aan het juiste adres bij LabeldeLuxe. Heb je nog vragen stuur dan een mail naar [email protected] en zullen wij deze binnen 24 uur beantwoorden. 

 

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen