Versus Versace

Sorteer op:
Sorteer op:

VERSUS VERSACE

Vesus Versace maakt een deel uit van het Italiaanse modemerk Versace. Gianni wilde graag een merk naast Versace ontwikkelen die de high fashion voor iedereen toegankelijk zou gaan maken. Ook wilde hij zijn zus Donatella haar eigen label geven en zo was Versus in 1989 geboren.

Het merk werd omschreven als: “Versus werd geboren met een aangeboren creatieve benadering, met een sterke focus op innovatie, flair en het onconventionele. Een artistieke kracht die de huidige mode naar voren brengt, anticipeert op nieuwe trends en de uitdaging omarmt”.

Versace werd opgericht in 1987 door Gianni Versace en staan nu vooral bekend om de kleding, zonnebrillen, parfum en horloges. De Versace horloges zijn het beste van twee werelden, Italiaans design & Zwitserse precisie. De Versace horloges zijn uniek en hebben een sierlijke uitstraling. De horloges waren vaak wel een stuk prijziger maar dat is ook niet gek met een Zwitsers uurwerk en hoogwaardige materialen.

Zo werden er ook Versus Versace horloges op de markt gebracht en zijn nu ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De dames en heren horloges zijn wat stoerder en robuuster wat volledig aansluit bij de kleding en accessoire lijn Versus.

“Fashion is about dreaming & making other people dream” – Donatella Versace