Maserati horloge

Sorteer op:
Sorteer op:

Altijd al een Maserati herenhorloge of dameshorloge willen kopen dan ben jij bij Label Deluxe op het juiste adres.

Je bent helemaal weg van de designs van het Italiaanse automerk Maserati waarin kwaliteit en fraai uitgewerkt details de hoofdrol spelen? Kwalitatieve klassiekers met een moderne twist die toch hip en tijdloos zijn? Dan ben je bij Maserati horloges aan het juiste adres.

Maserati werd opgericht in Bologna op 1 december 1941 door Alfieri Maserati. Vanaf het begin af aan wist Alfieri al een hele duidelijke focus te leggen op het karakterstieke design en aandacht voor details. Die elk product een eigen persoonlijkheid geeft. Tot op de dag van vandaag mag het merk Maserati in de luxe autobranche zich tot één van de groten noemen wereldwijd.

Wisten jullie dat de Neptunusfontein de inspiratiebron van het Drietandlogo van Maserati was? Het symboliseert het automerk maar ook de stad Bologna. Ze zochten naar een logo waarmee ze zich van alle andere automerken zouden kunnen gaan onderscheiden. Ze lieten Mario Maserati het nieuwe logo ontwerpen, hij was een getalenteerde kunstenaar. De Drietand staat voor moed en kracht.

Alle Maserati horloges van het gelijknamige zijn geïnspireerd op het design van het automerk. De stijl is tijdloos en mooi vormgegeven waardoor het een sportieve uitstraling heeft.

Altijd al een mooie Maserati willen hebben, maar nog geen keuze kunnen maken? Dan is dit je kans. :)