Sorteer op:
Geen producten gevonden...
Sorteer op:

Furla is opgericht in 1927 door Aldo Furlanto in Bologna. De focus was toen vooral gericht op het produceren van producten en dames accessoires in de groothandel. Voor vele is Furla al bekend door de tassen en accessoires.

In de jaren 90’ kwamen de kinderen van Aldo in het bedrijf om het merk Furla uit te gaan bouwen. Ze focus was vooral om het merk internationaal groter te maken. Zij lanceerden in die tijd ook hun eerste Furla tassen collectie wat ook gelijk een groot succes was. Ook werden er dochterondernemingen geopend in Spanje, VK en Duitsland. Ook werden er boetieks geopend in Japan, Hongkong en China. Niet alleen werden er tassen gemaakt bij Furla er volgde al vrij snel schoenen, kleine lederwaren, riemen en sieraden.

Tussen 2011 en 2015 werd er merk Furla verder uitgebreid met textiel, zonnebrillen en jawel ook de horloges. Alle horloges van Furla zijn gepersonaliseerd met fijne details zoals hoe de banden en bezels zijn afgewerkt, de pin details die zijn geïnspireerd op de FURLA WORLD. Met speciale aandacht voor de kleuren combinaties en kwalitatieve materialen die de horloges een tijdloze uitstraling geven.

Je ziet in de Furla horloges een sterke verbinding terug met de Furla tassen. Het gehele design is op elkaar afgestemd wat Furla als merk een gehele eigen identiteit geeft.