Nieuw merk: Jacques du Manoir

Wat zijn we blij dat we de horloges van Zwitsers kwaliteitsmerk Jacques du Manoir mogen toevoegen aan de Label Deluxe-collectie. Hieronder vertellen we je daarom graag wat meer over hun producten.

Jacques du Manoir weet Zwitsers vakmanschap – te herkennen aan het label ‘Swiss Made’ – te combineren met frisse ontwerpen van een overwegend jong ontwerpteam. Het is dan ook geen verrassing dat Jacques du Manoir een van de snelst groeiende accessoiremerken in Zwitserland is.

Zachte goud-, zilver- en kopertinten, bescheiden klokjes en een matte afwerking: met een (betaalbaar!) horloge van Jacques du Manoir om je pols maak je een subtiel, modern statement. Durf je wat meer op te vallen? Kies dan bijvoorbeeld voor een klokje met een dieprode, leren polsband, gecombineerd met een matgouden wijzerplaat, of een volledig in blauw uitgevoerd horloge met gouden accenten. Ook leuk: we hebben een aantal stijlvolle unisekshorloges van Jacques du Manoir in onze collectie opgenomen.

 

Wil je meer weten over de horloges van Jacques du Manoir, of heb je bijvoorbeeld behoefte aan persoonlijk stylingadvies? Schroom dan niet om ons te contacteren! Dat kan per mail, [email protected], of door te bellen naar 020-3584453.

 

 

Daan van Acht
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter